Şişli Su Arıtma Cihazı

Şişli Su Arıtma Cihazı

Şişli su arıtma cihazı seçiminde İstanbul’da önde gelen ilçelerimizden.
Meridyen su arıtma sistemleri sizlerin su arıtma cihazı soru ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmaktadır.

Şişli’de su arıtma cihazı almanız için sizlerin bir çok nedeni vardır. Ancak Meridyen Su Arıtma ile tanışmanız sağlıklı, kaliteli, güvenilir bir su arıtma ile tanışabilirsiniz. Sağlık ekibimizde pür dikkat seçici olarak seçtiğimiz filtreler ve diğer tüm aksamlar ile sağlıklı suyla sizleri buluşturuyoruz.

Sağlıklı bir hayat sağlıklı bir suyla başlar…

Vücudumuz için gerekli alkali seviyesini düzenler, mineralleri ekleyerek güvenli bir su içmenizi sağlar, daima tazeliği, tadı ve rengiyle mutluluk verir, tazeliği ve su siparişi gibi zaman kayıplarından kurtarır  meridyen su arıtma siz ve sevdiklerinizin sağlığı için çalışıyor siz de bu süre de azcık daha EVDE kalın Siparişinizi telefon numaralarımızdan yada meridyensuaritma.com dan verin hızlı, tecrübeli ve steril montaj ekibimizle montajınızı yapalım sağlıklı su içmeye hemen başlayın

Şişli Su Arıtma Servisi

Su arıtma cihazını aldıktan sonra ki dönemde montajınız, periyodik bakımınız ve filtre değişiminiz için sizleri tecrübeli, profesyonel ve hızlı servis ekibimiz sizlerin verdiği randevu gün ve saatinde yerinde çözüm odaklı servisimiz montaj, bakım ve filtre değişimlerinizi tamamen ÜCRETSİZ olarak yapmaktadır. Su arıtma cihazlarımızda ömür boyu yedek parça garantisi vermekteyiz.

Şişli
19 MAYIS MAHALLESİ
BOZKURT MAHALLESİ
CUMHURİYET MAHALLESİ
DUATEPE MAHALLESİ
ERGENEKON MAHALLESİ
ESENTEPE MAHALLESİ
ESKİŞEHİR MAHALLESİ
FERİKÖY MAHALLESİ
FULYA MAHALLESİ
GÜLBAHAR MAHALLESİ
HALASKARGAZİ MAHALLESİ
HALİDE EDİP ADIVAR MAHALLESİ
HALİL RIFAT PAŞA MAHALLESİ
HARBİYE MAHALLESİ
İNÖNÜ MAHALLESİ
İZZET PAŞA MAHALLESİ
KAPTANPAŞA MAHALLESİ
KUŞTEPE MAHALLESİ
MAHMUT ŞEVKET PAŞA MAHALLESİ
MECİDİYEKÖY MAHALLESİ
MERKEZ MAHALLESİ
MEŞRUTİYET MAHALLESİ
PAŞA MAHALLESİ
TEŞVİKİYE MAHALLESİ
YAYLA MAHALLELERİNDE sizlere gün içinde hizmet vermeye çalışmaktayız.

Şişli Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Su arıtma cihazı firmaları farklı özellikler ve servis ağları ile farklı fiyat politikası uygulamaktadır.
Meridyen su arıtma olarak sizlere en kaliteli, en sağlıklı su arıtma cihazını en uygun fiyata sizlerle buluşturuyoruz.
Yakın zamanda başlattığımız;
1 Yıllık Filtre Seti ve Mineralli Duş Başlığı HEDİYELİ su arıtma cihazımızı sizlere tanıtım amacıyla 990 TL gibi cüzi bir fiyata çektik aynı zamanda daima MONTAJ,BAKIM VE FİLTRE DEĞİŞİMİ bizlerde ÜCRETSİZ.

Şişli’de Su Arıtma Cihazı Nereden Alınır ?

Su arıtma cihazı nereden alınır sorusuna %100 verilecek cevap tabi ki güvenilir bir yerden olur.
Biz 10 yıldır internet üzerinden satış yapan firma olarak yaptığımız binlerce montaj, bakım ve filtre değişimlerimizde hiçbir şikayeti olmayan ender firmalardan biriyiz. Ödemelerinizi montaj sonrası yapabilme seçeneği ile güveninizi sağlamaktayız.14 gün koşulsuz şartsız cihazınızı iade edebilir paranızı geri alabilirsiniz ancak bu tip bir talep ile hiç karşılaşmadığımızı söylemek isteriz.

Şişli Su Arıtma Cihazının Özellikleri

Meridyen Su Arıtma cihazı özellikleri ile rakiplerinin önünde bir adım öne çıkan bir firma.
En önemli ilkemiz olarak ‘SAĞLIKLI’ su arıtma cihazı üretmek. Bunun için cihazlarımızın tüm plastik aksamlarını Sağlık Bakanlığımızında onayladığı 5 numaralı plastikten üretmekle beraber tüm filtrelerimiz NSF onaylıdır. Cihazlarımızda en kaliteli Vontron ve LG marka membran kullanmaktayız.

Tank depomuzu plastik yerine çelik tank kullanarak bakteri ve kokulardan korumaktayız. Mineral filtremizle vücudumuzun sodyum, potasyum ve magnezyum gibi mineral ve aynı zamanda 8.5 Ph seviyesinde alkali bir su içmeniz için dünyanın en iyi kabul edilen ‘Pentek’ marka mineral filtre kullanmaktayız.

şişli su arıtma cihazı

Bizler sizin ve sevdikleriniz için dünyanın en sağlıklı su arıtma cihazını en uygun fiyatla sizlere sunmaya çalışıyoruz. Binlerce mutlu müşterimizden biri olmanız için yaptığımız kampanyalardan faydalanmak için bizlere 7/24 destek hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı Bir Kere Alınır, Meridyen’den Alınır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


×