Yenibosna Su Arıtma Cihazı

Yenibosna Su Arıtma Cihazı

Yenibosna su arıtma cihazı günümüzde neredeyse herkesin kullanmaya başladığı ve oldukça fazla yaygınlaşan bir cihaz türüdür. Su arıtma cihazlarının önemi her geçen gün artış göstermiştir. Water Quality, ISO, CE gibi büyük belgelere sahip bu cihazlar konakladığımız mekânların olmazsa olması haline gelmiştir. Birçok rahatsızlıkların içerisinde bulundurduğu filtreler sayesinde üstesinden gelmeyi başarmıştır.
Günümüzde kullanılan çeşme suları, hazır sular hem bakteri açısından hem de insan sağlığı açısından büyük bir tehdit haline gelmiştir. Hal böyle olunca da su arıtma cihazlarının talepleri de her geçen gün katlanarak artış göstermiştir. Günde 300 ila 350 litre suyu kullanıma sunan su arıtma cihazları su yönünden de oldukça tasarruf ettirmektedir.

Su Arıtma Cihazı ve Çeşme Suyu

Yenibosna su arıtma cihazı ile çeşme suyu arasında oldukça fazla farklar mevcuttur. Çeşme suyunda milyonlarca bakteri oluşumu kolaylıkla gerçekleşmektedir. Bunun yanında hali hazırda su oranı dünyada azalım gösterdiği için farklı noktalardan su ihtiyacı karşılanmaya başladığı için içerisinde kum, çakıl ve taş gibi maddelerin çıkmaması da imkânsıza yakındır.

Ayrıca salgın hastalıklardan uzak kalmak gibi bir gayeniz var ise kesinlikle su arıtma cihazını taktırmanız gerekir. Olası büyük depremlerde tüm pislikler, bakteriler ve mikroplar suda toplanarak evlerimize kadar gelecektir.

Bir su arıtma cihazında ise bunların hiçbiri mümkün değildir. Aksine tüm bakterileri, kumları, çakılları ve gözle görülmeyen mikroorganizmaları yok edip, yerine kalsiyumlu ve bol mineralli alkalin bir su içmenizi sağlayacaktır. Çeşme suyunun getirdiği hastalıklar yerine, hastalıklarında iyileşme sürecinde oldukça olumlu katkı sağlayacaktır.

Su Arıtma Cihazı Filtrelerin Bakım Süresi

Kaliteli bir Yenibosna su arıtma cihazı içerisinde bulunan filtrelerin ortalama 8 ila 10 ay gibi bir süre zarfında değişimi söz konusudur. Değişim ve bakım olmadığı takdirde su arıtma cihazı size istenilen seviyede suyu veremeyecektir. Lakin zamanında bir değişim de size en kaliteli suyu 8.5 pH değerinde sunacaktır.

yenibosna su arıtma cihazı
yenibosna su arıtma cihazı


İçerisinde bulunan su arıtma filtreleri neredeyse hepsinin değişim ve bakım süresi 8 ila 10 ay arasıdır. Çeşme sularının verdiği zararlardan ve vücudumuza aktardığı zararlı maddelerden korunmak için kesinlikle zamanında bakım yaptırılmalıdır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


×