Manyetik Kireç Önleyici Kullanım Alanları

Manyetik Kireç Önleyici Kullanım Alanları

Manyetik kireç önleyici, yapısı bakımdan kireçleri dağıtma ve engelleme özelliği taşır. Son teknoloji ile üretilen bu ürünler son derece etkili ve kullanışlıdır. Kireçli suyun içinde magnezyum karbonat ve kalsiyum karbonat gibi maddeler yer alır. Sert olan ve kirli olan her suda kireç bulunur. Bundan dolayı, sert su ile işlenen her makina da zaman için de kireçlenme ve arızalanma ortaya çıkar.

Manyetik kireç önleyiciler, kullanıcılara çeşitli faydalar sağlar. Manyetik dalgalar sayesinde su cihazdan geçiş yaparken, su da bulunan moleküller parçalara ayrılır. Manyetik kireç önleyici sayesinde bir daha birleşmezler. Bu sistemlere kireç önleme sistemi denir ve su arıtma cihazları ile aynı görevi yaparlar.

Manyetik Kireç Önleyici Kullanımı

Kolayca takılıp, çıkarılabilen bu ürünler, kullanım açısından ve ekonomik açıdan, dost olan ürünlerdir. Takıldığı andan itibaren, etki etmeye başlar ve gözle görülecek derece de fayda sağlar. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte, evler de ve iş yerlerin de yerini alan, Manyetik kireç önleyiciler, en çok evler de tercih edilir. Evlerden kullanılan makinaları korumak ve daha iyi performans sağlamak için, ihtiyaç duyulan bir üründür.

Manyetik Kireç Önleyici

Şehir suları kirli ve kireçli olduğu için, zamanla makinelerin tesisat ve boruların de tıkanıklık yapar ve bozulmalarına yol açar. Bunun için bir kireç önleyici ihtiyacı duyulur. Piyasa da kireç önleyici çök çok ürün satılır. Hiç biri tam olarak kireci engelleyemez ve kalıcı çözüm değildir. Manyetik kireç önleyici sayesin de yıllar boyu, kireç sorunu yaşamadan makinaları güvenle kullanabilirsiniz. Firmamız bu konu da hizmet verir. İstediğiniz zaman yardım alabilirsiniz.

Günlük hayatta bulaşık ve çamaşır makinesi çok kullanılır. Su kireçli olduğu için, her gün bu makinelere girer ve kireç oluşturur. Bunun için en doğru yöntem manyetik kireç önleyicidir.

Manyetik Kireç Önleyici Nasıl Çalışır?

Manyetik kireç önleyiciler, cihazın ortamından su geçerken, doğal bir manyetik ortam oluşturur. Bu manyetik ortam da geri de kalan ve filtrelenmiş mineraller, bu alandan yoğun bir şekil de etkilenir. Fiziksel olarak, bazı değişimler yaşarlar. Su bu ortamın etkisinde kaldığı için, negatif olan bazı moleküller, pozitif yüke çevrilir.

Aragonit denilen kireç, parçalanarak, yumuşar ve su ile birlikte dışarı atılır. Bu kristaller, bir daha bir araya gelmek üzere ayrılır. Çünkü manyetik kireç önleyicinin görevi budur. Borular ve makinanın metal alanların da kireç oluşmaz. Bu da makinanın arızalanma riskini azaltır.

Manyetik Kireç Önleyici Nasıl Monte Edilir?

Manyetik kireç önleyicilerin, takılması kısa bir zaman dilimin de yapılır. Montaj kolay ve uğraştırıcı değildir. Bu ürünlerin takılması için, herhangi bir parça ya da aparat bulunmaz. Sadece borulara monte edilebilir. Yatay ya da dikey olarak, su girişi ve çıkışı kontrol edilir ve istenilen bir konumda bağlanır.

Bu ürünlerde vida kısımları bulunur. Vidalar erkek ve dişi olarak ayrılır, bağlantı yapılırken önemli olan kısım, bağlantıyı doğru yapmaktır. Dışı vidalar suyun giriş kısmına, erkek vida ise suyun çıkış tarafında olan yere bağlanmalıdır. Manyetik kireç önleyici cihazların üretimi, sadece kendi çapındaki borulara bağlanabilecek özellikte üretilir.

Borular, standart daire içi ya da evlerin ana girişinde olan tesisata göre üretilir. Büyük iş merkezi ya da depo gibi alanlara daha farklı bir üretim yapılır. Hem ev tipi hem de endüstri tipi manyetik kireç önleyici cihazlar vardır.

Manyetik Kireç Önleyici

Tüm Türkiye’de Ücretsiz Servis Ağı

Bu ürünler, üzerinde herhangi bir aksesuar ya da conta gibi malzemeler olmadan satılır. Bunlar olmadan da borulara bağlantı sağlanabilir. Manyetik kireç önleyiciler, her alan da maddi olarak imkân sağlar. Ev girişlerin de ki şu saatleri, dairelerin bireysel girişi ya da evdeki makinelere takılabilir. Eğer suyun kireçli olmasından şikâyetçi iseniz ve kalıcı bir çözüm arıyorsanız, manyetik kireç önleyici kullanımı tavsiye edilir.

Manyetik Kireç Önleyici Kullanım Alanları Nelerdir?

Manyetik Kireç önleyiciler, pek çok alan da işinizi kolaylaştırır. Kısaca suyun olduğu her yer de kullanımı mevcuttur. Bu cihazların kullanım alanları şunlardır Kombi, çamaşır ve bulaşık makinesi, klima, oteller, iş yerleri, termik santraller, sanayi tesisleri, yüzme havuzu ve aqua park gibi alanlar da sıklıkla kullanılır.

Kireç ve pas gibi zararlı şeyler, temas ettiği bütün makina ve cihazlar için zararlı ve yıpratıcıdır. En için en önemli olan makinelerin, sürekli arızalanması hem maddi olarak hem de manevi olarak yorucu olabilir. Özellikle beyaz eşya fiyatları pahalı olduğu için, sürekli arızalanması maddi olarak yüke sebep olur. Bunları tamamen önlemek için yapılması gereken en önemli şey, manyetik kireç önleyici kullanmaktır.

Manyetik Kireç Önleyici Özelikleri Nelerdir?

  • Bakıma ihtiyaç duyulmaz.
  • Ekonomik olarak uygundur, herhangi bir maliyeti bulunmaz.
  • Elektriğe ihtiyaç yoktur.
  • Su da fiziksel değişiklik dışında herhangi bir değişim yapmaz.
  • Manyetikler güç sayesin de kireçleri parçalar ve dağıtır.
  • 10 yıl garantisi vardır.
  • Ömrü 50 yıla kadar dayanabilir.

Kireçli Suyun Makinelere Zararları Nelerdir?

Kireçli sular makinanın kalitesine zarar verir. Zamanla makinanın parçaları arızalanır ve çalışmakta güçlük çeker. Makine çamaşır ya da bulaşıkları temiz yıkamadığı için, daha fazla deterjan kullanımı gerektirir. Tüm bunlar, maddi bir zarardır.

Çalışma tesisatı ve boruları tıkanan makinalar, zamanla daha fazla elektrik ve enerji harcamaya başlar. Sürekli arıza bakımı ve tamiri yaptırmak, süreç olarak yorucudur. Bu nedenle günümüz de pek çok alan da manyetik kireç önleyici kullanılır. Manyetik kireç önleyici kullanımı, pek çok fayda sağlar.

Manyetik Kireç Önleyici Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Makina için, ilaç ya da kimyasal ürün kullanımına gerek kalmaz. Makina temizleyiciler etkili bir yöntem değildir. Deterjan ya da kireç önleyici gibi ürünlere sürekli para ödemeye gerek kalmaz. Ekonomik fayda olarak çok önemli bir üründür.

Kireç oluşumu önlediğinden dolayı, makina için kullanılan, deterjanlar daha etkili bir sonuç verir. Daha az deterjan kullanımı bilinenin aksine, ürünleri daha temiz yıkar. Sadece performansı iyi olmayan makinalar, çok deterjan koyulur.

Çamaşırlar da büyük fark oluşur. Hem eskiye göre daha yumuşak olur hem de yıpranmaz. Her bütçeye uygun manyetik kireç önleyici bulunur. Kireç lekelerini engeller ve bulaşık makinesine tuz kullanmaya gerek kalmaz. Siz de manyetik kireç önleyici almak ve kurdurmak isterseniz, firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


×