2022 Yılı İçin En Doğru Su Arıtma Cihazı Önerileri

2022 Yılı İçin En Doğru Su Arıtma Cihazı Önerileri

Hızlı kentleşme dünya ve Türkiye genelinde suların kirlenmesine yol açıyor. Bu su kirliliğini engellemek amacıyla önlemler alınsa da yeterli olamayabiliyor. Bu noktada ise su arıtma cihazı sistemleri devreye girer. Arıtma cihazları içinde bulunan filtrelerden oluşan sistemi sayesinde suyu zararlı maddelerden arındırır.

Bu sistem genel olarak bütün arıtmalarda benzer olsa da arıtmanın modeline ve içinde kullanılan filtrelere bağlı olarak değişebilir. 2022 yılında kullanılabilecek ve arıtma ihtiyacını giderecek birçok cihaz modeli bulunuyor. Zümrüt, bronz, açık kasa, akıllı ve bina girişi arıtma modelleri bu cihazların başında geliyor. Bu cihazlar fiyat ve özellik bakımından birbirinden ayrılıyor.

12 Litrelik Zümrüt Su Arıtma Cihazı Modeli

2022 yılında kullanılabilecek çeşitli arıtma cihazları bulunuyor. Zümrüt arıtma cihazı bu ürünlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Cihazın içinde toplam 6 fitre yer alıyor. Bu 6 filtre 7 aşamalı bir filtrasyon sistemi oluşturuyor. Sistem aracılığıyla su arıtılıyor ve temiz bir şekilde kullanıma hazır hale getiriliyor.

2022 Yılı İçin En Doğru Su Arıtma Cihazı Önerileri

Cihazın su tankı 12 litre kapasitesi ile fazlası ile yeterlidir. 3 yıl garantili olan ürün su tankı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Bu ürün ergonomik bir yapıya sahiptir. Ergonomik yapısı sayesinde tezgahın altında oldukça iyi bir görüntü sağlar. Aynı zamanda cihazda kullanılan bütün filtreler TSE belgesine sahiptir.

8 Litrelik Bronz Arıtma Cihazının Özellikleri

Ev, yazlık, ofis, işyeri ve benzeri her türlü alanda kullanıma uygun arıtmalar mevcuttur. Bu arıtmalar ile her yerde temiz suya ulaşmak kolay hale geliyor. Bronz su arıtma cihazı modeliyle birçok alanda temiz su elde edebilirsiniz. Cihazın en önemli özelliği olarak filtrasyon sistemi gösterilebilir. Bu sistemde 6 adet kaliteli filtre bulunuyor.

Bu filtreler aracılığıyla 7 aşamalı su temizleme sistemi oluşturuyor. 8 litreye kadar su depolanmasını sağlayan tankı ile oldukça idealdir. Bu tam paslanmaz çelikten yapılmıştır ve suyu temiz bir şekilde koruyabilir. Aynı zamanda Avrupa ankastre lüks musluğu da bulunur. Cihazın günlük arıtma kapasitesi toplam 280 litredir. Kaliteli ve sağlam bir cihaz isteyenler için çok uygun bir üründür.

2022 Yılı İçin Açık Kasa Artırmalar

Açık kasa arıtma modelleri 2022 yılı için gerek özellikleri gerekse kalitesiyle son derece kullanışlı ürünlerdir. Bu cihazda bronz ve zümrüt su arıtma cihazlarından farklı olarak beşli bir filtrasyon sistemi yer alır. Beşli sistem cihazın içine giren suyun bütün zararlı maddelerden arındırılarak hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlar.

Açık kasa arıtmalarının su depolama kapasitesi ise 12 litredir. Yine bütün modellerde olduğu bir paslanmaz çelik su tankına sahip olan cihaz suyu en iyi şekilde korumak için tasarlanmıştır. Ayrıca içinde çok kaliteli bir membran kullanılır. Bütün bu özellikleri ile açık kasa arıtmalar 2022 yılı için oldukça iyi görünüyor.

Teknoloji Harikası Akıllı Su Arıtma Cihazları

Teknolojinin gelişmesi su arıtma cihazlarının gelişmesi anlamına geliyor. Bu doğrultuda teknolojik özellikleriyle akıllı su arıtma cihazları ön plana çıkıyor. Akıllı arıtmalar birçok kullanışlı özelliğe sahiptir. Bu özellikler insanlar için kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu cihazın filtrasyon sistemi 7 filtreden oluşuyor. Akıllı cihazların 12 litre su tankı kapasitesi bulunuyor. Cihazın su tankı paslanmaz krom çelikten yapılmıştır ve yerli üretimdir.

Aynı zamanda cihazın üzerinde dijital bir ekran bulunuyor. Bu ekranda cihazda herhangi bir arıza meydana gelirse arızanın kodu görünüyor. Bunun yanı sıra içerisinde bulunan filtrelerin kullanım ömrü dolduğunda ekrana bildirim geliyor. Sağlık Bakanlığı onaylı bu cihaz yeni teknolojisi ile oldukça kullanışlıdır.

Kireç Önleyici Daire Girişi Arıtma Cihazları

2022 için kullanılabilecek ev arıtma cihazlarının yanı sıra daire girişi cihazlar da mevcuttur. Sadece içme amaçlı değil gün içinde kullanılan suyun arındırılmamış olması da sağlığa zararlıdır. Eşyalar da kireçli sudan dolayı zarar görebilir. Daire girişi arıtma cihazları eve giren sudaki kireç sorununu tamamen çözer.

Daire girişinde bulunan su tesisatına takılan cihaz, su eve girmeden temizleme işlemini gerçekleştirir. Cihazın içinde bulunan filtreler suda bulunan kireç ve zararlı mineralleri ayırır. Daha sonra su temiz bir şekilde tesisattan eve aktarılır. Su arıtma cihazı tavsiyesi isteyenler için bu ürün oldukça faydalı bir modeldir.

Doğru Su Arıtma Cihazı Nasıl Seçilir?

Arıtma cihazı alacak olanlar en iyi modelleri bulmanın yanında doğru modeli seçmeye de önem vermelidir. Bu noktada doğru cihazın nasıl seçileceği büyük merak konusu oluyor. Arıtmayı seçerken ihtiyacınıza uygun olan bir ürün tercih etmeniz gerekir. Çeşitli su arıtıcı modelleri arasından özellikleri incelemek ve buna göre karar vermek önemlidir.

Daireye giren suyu kireçten temizlemek isteniyorsa daire girişine takılan modelleri seçmek gerekir. Bunun yanı sıra evde tamamen arındırılmış temiz içme suyu kullanmak isteniyorsa tezgah altı veya üstü arıtma modelleri tercih edilebilir. Suyun istenilen şekilde temiz olması için ihtiyaç doğrultusunda doğru ürün modeli tercih edilmelidir.

Arıtma Fiyatları 2022 İçin Ne Kadar?

2022 yılı arıtma fiyatları cihazın modeline ve özelliklerine bağlı olarak farklı miktarlardadır. Cihazın sahip olduğu kapasite ve filtreler fiyatın belirlenmesinde en önemli unsurlar içerisinde yer alır. Ürün içerisinde kullanılan filtrenin sayısı ve kalitesi fiyata doğrudan etki eder. Bu yüzden de su arıtma fiyatları 2022 yılı için farklı seçeneklere sahiptir.

Genel olarak akıllı arıtma cihazları teknolojik anlamda daha kullanışlı olduğu için standart arıtmalara göre fiyatı da daha yüksek olabiliyor. Aynı zamanda daire girişi arıtma sistemleri barındırdığı filtrasyon sistemi sayesinde ev arıtmalarına göre daha uygundur. Arıtma seçerken hem özellik hem kalite hem de fiyatları dikkate alarak uygun bir model bulabilirsiniz.

Su Arıtma İçin En Doğru Adres

Piyasada birçok farklı arıtma modeli kullanıma sunuluyor. Sektörde çok uzun süredir faaliyet gösteren tecrübeli bir firma olarak müşterilerimize en doğru ve kaliteli arıtma sistemini sunmayı amaçlıyoruz. Sunduğumuz arıtma sistemlerinde uygun fiyat politikası uyguluyor ve bu sayede her müşterimize bütçelerine uygun ürünler alma fırsatı veriyoruz.

2022 Yılı İçin En Doğru Su Arıtma Cihazı Önerileri

Genel olarak bütün arıtmalarımıza 3 yıl garanti sağlıyoruz. Bu süreçte cihazınızda herhangi bir sorun meydana geldiği takdirde deneyimli personellerimiz sizlere yardımcı oluyor. Sunduğumuz ürünlerdeki kalite sayesinde ise yüksek müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Siz de ihtiyacınıza uygun doğru arıtma modeline sahip olmak için hemen firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


×